Villkor & avtal

Helhetsarrangemang

Monrads Djursholm har stor erfarenhet av att arrangera fester av olika slag. Självklart tillhandahåller vi allt runtomkring som kan tänkas behövas för er tillställning, porslin, möbler, linne, blommor, klädhängare, tält m.m. Ta gärna hjälp av vår duktiga personal för planering och genomförande!

Dryck

Med vårt serveringstillstånd som gäller för Danderyd kommun kan vi ta med oss drycken (öl, vin, sprit & alkoholfritt) hem till er eller festlokalen. Vi står för kylning, servering och bortförsel av kartonger och tomglas. Enkelt, smidigt och inget konkande för er! För beställning av alkoholhaltig dryck så behöver vi er beställning senast 1 vecka innan arrangemanget för att säkra tillgång och anmälan till tillståndsenheten.

Läs mer om dryck vid catering

Personal

Monrads servis & kockar kan inhyras för större arrangemang av catering.
Vid önskemål om personal återkommer vi med offert.

Leverans & transport

Vi levererar med egen bil eller samarbetspartner.
357 kr exklusive 12 % moms inom Danderyd & Täby, enkel väg.
Annan destination, enligt offert.

Betalningsvillkor vid catering

Faktura skickas endast till företag.
Vid privat catering betalas cateringen in på BG 5424-9065 eller i butiken i Djursholm enligt överenskommelse med ordermottagaren. Vid ändringar av antalet gäster gjorda senare än fyra arbetsdagar innan leverans, debiteras fullt pris på uteblivna gäster. Vid avbokning av hela arrangemanget senare än 14 arbetsdagar innan utsatt datum för arrangemanget debiteras 50 % av totalkostnaden. Med reservation för prisjusteringar.

Varmt välkomna att ringa eller bara komma förbi oss på Djursholms torg för att boka en konsultation för er festkväll. Det finns så många olika sätt att göra fest på! Vi har erfarenhet av de flesta!

catering@monrads.se
08-755 16 10